Spring naar content

Ingrid van Wensveen

Persoonlijke aandacht bij complexe IE-zaken

Bij mij staat voorop om de cliënt op alle gebieden van het Intellectueel Eigendomsrecht volledig te ontzorgen. Ik werk graag met (complexe) portefeuilles uit diverse branches en zorg ervoor dat deze altijd up-to-date zijn. Wat ik vooral belangrijk vind, is de persoonlijke aandacht en het begrijpelijk maken van de soms ingewikkelde materie voor de cliënt. Ik geniet van de afwisseling in mijn werk en het voortdurend schakelen tussen verschillende aandachtsgebieden, dat blijft me boeien.

Samenwerking en ervaring als sleutel tot succes

Na mijn eerste werkervaring op een advocatenkantoor kwam ik in 1987 in aanraking met een totaal nieuwe wereld voor mij: die van merken en modellen. Bij Novagraaf, waar ik ruim 16 jaar heb gewerkt, heb ik alle ins en outs op het gebied van Intellectueel Eigendom geleerd.

Door mijn verhuizing naar het zuiden van het land kreeg ik de kans om op interim basis bij Philips Intellectual Property & Standards in Eindhoven de afdeling modellen te ondersteunen. Een geweldige en boeiende ervaring bij een gerenommeerd bedrijf dat zelf verantwoordelijk is voor het beheer van alle Intellectuele Eigendom.

Karin en ik kennen elkaar van Novagraaf en Arnold + Siedsma. We werken al 12  jaar samen en zijn onafscheidelijk. We zijn heel goed op elkaar ingespeeld, vullen elkaar perfect aan en inspireren elkaar, met het belang van onze cliënten altijd voorop.