Spring naar content

Over
Labels

Een goed gekozen merk met de juiste juridische bescherming en strategische opvolging biedt mogelijkheden om concurrenten op afstand te houden, een exclusieve positie in de markt te verwerven en die reputatie te verzilveren. Labels helpt en ontzorgt je hier graag bij.

Over ons pagina

Build your brand,
Protect your identity

Wij helpen jou met de juiste juridische merkbescherming de marktwaarde van je onderneming te verhogen. Labels bestaat uit een 3-man sterk wendbaar team met 65 jaar IP-ervaring en focus op jouw specifieke belangen.

Bij Labels vinden wij persoonlijk contact met jou en ons team heel belangrijk. Wij verdiepen ons alle drie in jouw merkenportefeuille en je specifieke belangen. Hierdoor kunnen wij je continuïteit en beschikbaarheid bieden.
Bovendien zijn we meedenkend vanuit jouw daadwerkelijke (commerciële) belangen en bieden we juridisch verantwoorde maar zeker praktische oplossingen, die voor jou werkbaar zijn. We zijn laagdrempelig en helpen onnodige conflicten en discussies te voorkomen, maar zijn pittig als het moet.

In deze moderne tijd begrijpen wij bij Labels dat een gedifferentieerd tariefstelsel noodzakelijk is. De prijs wordt bepaald op basis van de complexiteit van de werkzaamheden. Onze uitgangspunten zijn transparantie en wij hanteren zoveel mogelijk vaste prijzen, zodat jij altijd weet waar je aan toe bent. En het beste van alles? Jij deelt in ons voordeel van lage overheadkosten, waardoor onze prijsstelling altijd reëel en gerechtvaardigd is. Bij Labels doen we er alles aan om jouw budget zo efficiënt mogelijk in te zetten voor het doel dat jij wilt bereiken.