Spring naar content

Karin Becks

Mensen voorop: de sleutel tot succes bij Labels

Mensen vind ik het grootste goed van een onderneming, de cliënt maar ook de teamleden van Labels. Ik richt mij dan ook intern en extern op een lange duurzame relatie, waarbij elk onderwerp bespreekbaar is en onderling respect en eerlijkheid essentieel zijn. Een hecht team met goede harmonie en balans betekent voor jou als cliënt betrokken en gedreven mensen die voor jouw belangen door het vuur gaan. Labels is voor mij een succes als de teamleden een gevoel van trots hebben met jou als cliënt op de voorgrond.

Tijdens mijn studie rechten in Rotterdam had ik al interesse in het Intellectuele Eigendom. De verschillende juridische onderwerpen en de diversiteit in de te beschermen producten en diensten, houden het, ook na meer dan 30 jaar, nog steeds interessant en levendig. Mensen hebben vaak geen idee hoeveel rechten voor bijvoorbeeld een simpel product als een kop thee, relevant kunnen zijn.

Ik heb sinds 2001 opeenvolgend bij enkele grotere en middelgrote merkenbureau’s gewerkt. De meeste tijd heb ik doorgebracht bij Arnold + Siedsma waar ik vanaf 2011 partner was. Na mijn vertrek eind maart 2023, heb ik de kans gepakt om het op mijn eigen manier te gaan doen, waarbij ik mijn jarenlange ervaring combineer met een eigen kantoor. Samen met twee eerdere collega’s ben ik een klein wendbaar kantoor begonnen met een basis van meer dan 65 jaar IP-ervaring. We zijn weliswaar dus starters, maar zeker geen beginners.

Waarom werken met Labels ?

  • Wij zijn pittig als het moet, maar waar mogelijk voorkomen we liever onnodige, lange discussies en conflicten.
  • Wij richten ons op juridisch juiste maar zeker ook op praktisch werkbare oplossingen.
  • Wij rekenen een realistische prijs die afhankelijk is van de complexiteit van het werk.
  • Door transparantie over kosten en veelal fixed fees, weet je wat je kunt verwachten.